Ovlašteni uvoznik i distributer tvrtke Kendrion

voith banner

  • Linnig

  • Voith

  • Putnička agencija

  • Prijevoz

Tvrtka D&I-Turist jedini je uvoznik i distributer proizvoda iz programa tvrtke Kendrion za područje Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.
Obavljamo servis elektromagnetnih ventilatora što uključuje popravak, servis, prodaju i ugradnju originalnih djelova LINNIG.

Kompetentni partner, stručnjak za Vas na licu mjesta ovdje u Hrvatskoj stoji Vam na raspolaganju, savjetom i djelom, za sve LINNIG rezervne dijelove, servis i popravke. Tvrtka Kendrion pruža već gotovo četrdeset godina kompetentna sustavna rješenja u području pogonske tehnike. Tvrtka Kendrion pruža podršku svojim klijentima i nakon isporuke, a zahvaljujući mreži kompetentnih partnera dobivate optimalne usluge diljem svijeta.

Opširnije

Tvrtka D&I-Turist ovlašteni servis tvrtke VOITH TURBO što omogućava popravak, servis, prodaju i ugradnju originalnih dijelova VOITH Retarder.

Naša visoka spezijaliziranost, opremljenost i educiranost osoblja (međunarodni certifikati izdani od tvrtke VOITH TURBO, GmbH & Co.KG Crailsheim) jamče vam brzu i nadasve kvalitetnu uslugu, a možete ostvariti i jamstvo na ugrađene nove rezervne djelove.

Opširnije

U početku poslovanja djelatnost je bila usmjerena isključivo na pružanje usluga prijevoza u domaćem i međunarodnom prometu. Kako bi naša usluga bila kompletnija i sadržajnija, te sa željom da se poveća obim poslovanja,proširi tržište te korisnicima usluga ponudi i nešto više, 1997. počela je sa radom i putnička agencija.

Opširnije

U mogućnosti smo vam ponuditi uslugu prijevoza na svim destinacijama u zemlji i inozemstvu, bilo da se radi o jednodnevnim izletima ili višednevnim putovanjima. Prijevoz se obavlja komfornim, visokoturističkim autobusima marke Volvo i Neoplan.

Osim lijepog i atraktivnog vanjskog izgleda te urednosti i savršenog sklada boja interijera skrećemo pozornost i na tehničku ispravnost i održavanje vozila u vlastitoj radionici.

Opširnije

Aktualne novosti

Iznajmljivanje autobusa

U mogućnosti smo vam ponuditi uslugu prijevoza na svim destinacijama u zemlji i inozemstvu, bilo da se radi o jednodnevnim izletima ili višednevnim putovanjima. Prijevoz se obavlja komfornim, visokoturističkim autobusima marke Setra i Neoplan.

Osim lijepog i atraktivnog vanjskog izgleda te urednosti i savršenog sklada boja interijera skrećemo pozornost i na tehničku ispravnost i održavanje vozila u vlastitoj radionici.

Ukoliko želite pogledati neki od autobusa prije vožnje koju ćemo obaviti za Vas stojimo Vam na usluzi.

Međunarodna linija


MEĐUNARODNA LINIJA  TRENUTNO  N E   P R O M E T U J E  (DO NOVE OBAVIJESTI).

Karlovac - Zagreb - München - Memmingen - Wangen - Ravensburg - Friedrichshafen - Konstanz - Singen

 

Vozni red

Polazak iz Hrvatske: nedjelja, četvrtak   Polazak iz Njemačke: utorak, petak
Autobusni kolodvor Polazak   Autobusni kolodvor Polazak
Karlovac 15:00 h (peron 9)   Singen 14:15 h
Zagreb 16:00 h (peron 306)   Konstanz 15:00 h 
      Friedrichshafen 16:00 h 
      Ravensburg 16:30 h 
      Wangen 17:00 h 
      Memmingen 18:00 h 
      München 00:10 h


Rezervaciju karata možete obaviti putem telefona.
U vrijeme blagdana u Hrvatskoj i Njemačkoj moguća je promjena voznog reda.

Za sve dodatne informacije nazovite naš broj telefona: +385/ (0)47 854 666

O nama

Tvrtka D&I-Turist utemeljena je 1991. godine. U početku poslovanja djelatnost je bila usmjerena isključivo na pružanje usluga prijevoza u domaćem i međunarodnom prometu. Kako bi naša usluga bila kompletnija i sadržajnija te sa željom da se poveća obim poslovanja, proširi tržište te korisnicima usluga ponudi i nešto više, 1997. počela je sa radom i putnička agencija.

Vodeći se istim željama te prihvaćajući nove izazove vrlo brzo zatim svoja vrata otvara i Servisna i vulkanizerska radionica za autobuse i kamione.  Opremljenost radionice i stručnost osoblja daje nam prioritet kod dobivanja statusa ovlaštenog servisa svjetski renomirane tvrtke VOITH TURBO, a nedugo zatim i status zastupnika i partnera tvrtke Kendrion za elektromagnetne ventilatore i dijelove LINNIG.

Dugogodišnje poslovanje, brojna iskustva i milijuni pređenih kilometara, visoka stručnost i profesionalnost jamče Vam prvorazrednu kvalitetu pruženih usluga.

Nazovite i posjetite nas, putujte s nama, uvjerite se da smo upravo ono što ste tražili.

Tel: 047/854-666, 047/854-688

Fax: 047/845-210, 047/845-211

Email:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Adresa: Mrežničke Poljice 12 a, 47250 Duga Resa

Popularna putovanja

O nama

Tvrtka D&I-Turist utemeljena je 1991. godine. U početku poslovanja djelatnost je bila usmjerena isključivo na pružanje usluga prijevoza u domaćem i međunarodnom prometu.

Opširnije

Kontakt

  • Adresa: Mrežničke Poljice 12a, 47250 Duga Resa
  • Tel: 047/854-666, 047/854-688
  • Fax: 047/845-210, 047/845-211
  • Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • osnovni podaci